Regionálny turnaj SZĽH AAA U15 opäť aj s hráčmi HC Lamač

V nedeľu 17.12. sa na rôznych miestach na Slovensku uskutočnil ďalší zo série turnajov SZĽH AAA U15. Náš klub HC Lamač mal zastúpenie nielen na ľadovej ploche, ale tiež na trénerskej lavičke. Z hráčov za regionálny výber U15 – ZÁPAD nastúpili Mišo Petrovič a Jano Chandoga, pre ktorého to bola na tomto kvalitnom turnaji premiéra. Trénersky výber západného Slovenska zároveň viedol náš hlavný tréner mládeže, Tomáš Segíň. Ako vraví, „bez váhania som prijal ponuku regionálneho inštruktora Michala Šťastného, ktorý robí dobrú robotu v regióne a vo výbere U15 a s ktorým máme veľmi dobré vzťahy“.

Chlapci odohrali tri ťažké a kvalitné zápasy – proti Banskej Bystrici, HC Slovanu a Spišskej Novej Vsi. Proti Banskej Bystrici chlapci uhrali víťazstvo 4:1, no proti Slovanu a Spišskej Novej Vsi sa im už úspech zopakovať nepodarilo, keď prehrali 2:6 a 3:5.

„Teší ma, že chalani dostali pozvánku a že som ich mohol viesť na striedačke ako trenér výberu. Viacero chlapcov vo výbere som poznal a tie 3 zápasy boli veľmi kvalitné, hralo sa vo vysokom tempe a každý sa chcel ukázať v čo najlepšom svetle, či už hráči výberu alebo aj hráči z tímov Banskej Bystrice, Slovana a Spišskej. Tieto deti majú ešte všetko pred sebou a majú čo zlepšovať, ale je skvelé, že chcú na sebe pracovať a že počúvajú rady trénerov. Verím, že keď pôjde všetko ideálne, o pár rokov budú práve tieto deti platnými hráčmi slovenskej hokejovej reprezentácie.“

Účasť hráčov HC Lamač na regionálnych turnajoch SZĽH je skvelou vizitkou aj pre klub. V tejto sezóne už dostali pozvanie do regionálnych výberov viacerí naši hráči, konkrétne Mišo Petrovič (3x), Samo Sliacky (1x) a tiež Jano Chandoga (1x). Za výber stredozápadu nastúpil v nedeľu v Ružomberku aj náš nový hráč Dávid Martinkovič, ktorý do HC Lamač prestúpil iba pred mesiacom.

nedeľa (28. 4. 2024)

Tréningy sú dočasne zrušené

DNEŠNÝ TRÉNING
žiadny tréning

Najbližšie zápasy

Kontakt

Telefón: 0905 570 238
Email: info@hclamac.sk

HC Lamač, s.r.o.
Borinská 23/A
841 03 Bratislava
IČO: 53 987 756